Kontakt os

Profil

Om Hermans Hule

​Hos Hermans Hule vil vi gerne skabe et legeland, hvor der er aktivitet i hverdagene såvel som i weekenderne. For at hjælpe dette på vej kan man oprette et adgangskort, så man ikke skal have pungen op af lommen hver gang, der skal ske noget sjovt for børnene.

På denne måde behøver en tur i legeland ikke altid være en heldagstur, men blot et par timer med sjov og leg, enten med andre børn eller med mor og far.

Ved oprettelse af et adgangskort får hvert familie deres eget personlige adgangskort, som de skal bruge for at komme ind. Kortet køres forbi kortlæseren og døren kan åbnes.
Om det er mor, far, bedstefar eller naboen der tager børnene med i Hermans Hule er op til Jer. På denne måde kan bedstefar hente børene i børnehaven og tage dem med i Hermans Hule indtil mor og far får fri fra arbejde, alt sammen uden at det koster ekstra.

Med et adgangskort kan du besøge alle Hermans Huler.

Hvis man ikke ønsker et adgangskort til Hermans Hule, kan man også betale kontant for hvert enkelt besøg. Der er en automat ved indgangen, der tager imod sedler. Når man har betalt for det antal børn, man har med kan døren åbnes.

Hvad finder du i Hermans Hule

I Hermans Hule vil du kunne finde store klatre stativer med rutsjebaner. Et kanonrum udstyret med 6 kanoner der skyder med skumgummi kugler, hvor man kan bygge sin egen borg med ca. 100 puder i forskellige størrelser.

Der er mini biograf og en mini fodboldbane. Køretøjer af mange forskellig slags. Der er også alm. legesager, så en tur i legeland også kan være stille og rolig leg med andre børn.

Der er også lagt stort vægt på, at gøre Hermans Hule til et hyggeligt sted for voksne. Der er masser af dinér sofaer og lænestole, hvor man kan slappe af, mens man benytter vores WIFI.

Der er automater hvor man kan trække forskellig drikke og snacks. Man må også medbringe sin egen mad.